Kalender:
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
31-5Interne vrijdag competitie ronde 28
Vijftal ZSC Saende in Santpoort aan de start van de Grand Prix

Gepost door Marcel Springorum op zondag 21 september 2008 om 22:11

Het Grand Prix seizoen is weer geopend afgelopen zondag 21 september. Vijf jeugdleden van onze club kwamen aan de start in Santpoort.  Ondanks het mooie weer van dit weekend kropen zij achter het bord.De resultaten waren wisselend vandaag. Nils speelde in groep 2 en had daar natuurlijk veel last van de concurrentie. Dat bleek ook uit de uitslagen. Met alleen twee remises geen topdag voor Nils. In groep 4 ging Rebecca voortvarend van start maar later haperde er iets. De koppositie in het begin kon zij jammer genoeg niet lang vasthouden. Met 4 punten finishte ze op de 4e plaats. Dan groep 6. Arjen begon met 0 uit 2 maar scoorde daarna nog vier overwinningen. Op onderling resultaat miste hij net de derde plaats en eindigde netjes als vierde.

Okan in groep 7 pakte drie keer een overwinning. Hij startte in een zevenkamp die later veranderde in een zeskamp (een uitvaller). Drie punten wist Okan te scoren en daarmee eindigde hij in de middenmoot. Het hoogtepunt wat betreft ZSC-Saende kwam voor rekening van Gökce. Zij speelde in groep 12 een prima toernooi, haar eerste Grand Prix. Dat leverde haar een beker op voor de 1e plaats. Prima gedaan, Gökce, gefeliciteerd.

Dan nog even voor de niet-deelnemers: doe de volgende keer lekker mee. Grand Prix toernooien zijn erg gezellig en je kunt lekker veel potjes spelen. Op zaterdag 18 oktober wordt er in Hoorn gespeeld en de derde Grand Prix wordt zelfs een thuiswedstrijd. Bovendien is het met nog meer ZSC-Saenders in de speelzaal nog gezelliger!!

Dus tot de volgende Grand Prix!





U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten