Kalender:
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
31-5Interne vrijdag competitie ronde 28
Jeugdspelers sluiten Grand Prix seizoen af

Gepost door Marcel Springorum op zondag 7 juni 2009 om 18:59

Op zaterdag 6 juni werd alweer de laatste Grand Prix van het seizoen gespeeld. Veel spelers komen inmiddels regelmatig op deze toernooien. En ze hebben gelijk. Het is altijd spannend en leuk om in een achtkamp je krachten te meten met anderen. Dit jaar zijn al heel wat jeugdspeler van onze club thuisgekomen met een beker, de ene nog mooier dan de andere!

Dit keer was het niet anders tijdens de Grand Prix van Haarlem. Doordat aan het eind van dit seizoen meer spelers mee zijn gaan doen, komt het regelmatig voor dat sommige clubgenoten uitkomen in dezelfde groep. Dat was dit keer het geval in groep 8 (Hessel en Guido), groep 6 (Dylan en Raymond), groep 5 (Christopher en Arjen) en groep 4 (Rebecca en Timothy). Niet iedereen viel in de prijzen maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

In groep 15 kwam Nathaniel niet op het podium. Ook Guido en Hessel lukte het in hun groep niet een prijs in de wacht te slepen. In groep 6 greep Dylan net naast de derde prijs maar Raymond werd prima tweede. Dat gold ook voor Arjen in groep 5. Dit was voor ZSC-Saende helemaal en mooie groep want Christopher nestelde zich hier aan kop van het veld. Timothy en Rebecca eindigden vlak bij elkaar in de middenmoot van groep 4. De beste clubprestatie kwam op naam van Iris. Zij wist met 5,5 punt groep 3 te winnen. Een eerste plaats in deze groep is echt uitzonderlijke klasse.

Volgend jaar zullen we weer mee gaan doen. Hopelijk met weer meer deelnemers namens ZSC-Saende. Dus tot 20 september, wanneer we afreizen naar Santpoort voor de 1e editie van het Grand Prix circuit 2009-2010.

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten