Kalender:
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
31-5Interne vrijdag competitie ronde 28
ZSC-Saende trio op Huttontoernooi 2009

Gepost door Marcel Springorum op zondag 25 oktober 2009 om 20:10

Zaterdag 24 oktober reisden Dylan, Raymond en Arjen af naar Deventer voor het Huttontoernooi. Ze kwamen uit voor de Noord-Hollandse Schaakbond. Het toernooi was gesplitst in leeftijdscategorieën. Raymond was toegevoegd aan het D-team en speelde op het derde bord. Het niveau op dit toernooi was pittig. Het D-team kon geen echte potten breken en eindigde ergens in de middenmoot. Voor Raymond was het een hele kluif. Gelukkig wist hij toch één partij te winnen. De overige partijen waren voor zijn tegenstanders.

Arjen en Dylan speelden in het NHSB E-team op bord drie en vier. Ook hier zware tegenstand. Arjen kwam net als Raymond niet verder dan één punt. Dylan kwam echt goed voor de dag met een 50% score: twee zeges en een remise (waarin hij eigenlijk nog had kunnen winnen!). Bord 1 en 2 werden bezet door Maaike Keetman (SV Heerhugowaard) en Sjors Keet (Chesscool). Zij waren een klasse apart in deze E-klasse. Met ieder 4,5 uit 5 zorgden zij ervoor dat de NHSB toch met een prijs naar Noord-Holland terugkeerde. Het E-team eiste zelfs de eerste plaats voor zich op.

Na afloop werd eerst met bijna de complete Noord-Hollandse delegatie samen gedineerd bij de Chinees. Een leuke ervaring voor onze mannen, dit toernooi. Helaas moest het NHSB A-team bij gebrek aan belangstelling vanuit de kandidaat-spelers worden teruggetrokken, zodat Joris ergens anders zijn kunsten heeft moeten vertonen dit weekend.

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten