Kalender:
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
31-5Interne vrijdag competitie ronde 28
3-6Interne maandag competitie ronde 36
Aankondiging Jacob Punt Bokaal

Gepost door Huib Middelhoven op woensdag 28 oktober 2009 om 06:38

Beste leden,

Op vrijdag 27 november a.s. gaat de strijd om de Jacob Punt Bokaal (JPB) weer van start! In deze competitievorm spelen 32 spelers in een knock-outformule verdeeld over vijf avonden gedurende het seizoen totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft. Elke van deze vijf avonden bestaat uit twee partijen van 30 minuten p.p.p.p. tegen dezelfde tegenstander. De winnaar gaat door naar de volgende ronde op een volgende avond. De verliezer kan instromen in de tegelijkertijd gehouden rapidcompetitie. Bij een stand van 1-1 wordt gesnelschaakt om tot een winnaar te komen.

De inschrijving kan bij ondergetekende plaatsvinden en sluit op woensdag 11 november a.s. om 23:59 of eerder zodra zich 32 personen aangemeld hebben. Aanmeldingen worden geregistreerd in volgorde van tijdstip van ontvangst. De loting voor de 1e ronde vindt plaats op donderdag 12 november en zal hier op de website gepubliceerd worden.

Het reglement is in de maak en zal binnenkort ook hier geplaatst worden. Belangrijkste wijziging t.o.v. eerdere jaren is in elk geval al wel dat als een speler op de vastgestelde speelavond verhinderd is, hij alleen nog met zijn tegenstander kan overleggen om de wedstrijd vooruit te spelen. Na de betreffende ronde de partij inhalen is dus niet meer mogelijk. Hiertoe zullen de indelingen uiteraard telkens tijdig op de website gepubliceerd worden zodat er tijdig met de tegenstander contact opgenomen kan worden. De vijf speeldata van de JPB zijn hier op de website te vinden bij de kalender.

Met vriendelijke groeten,

Huib Middelhoven
huibGEENSPAM@hotmail.com (GEENSPAM verwijderen)

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten