Kalender:
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
31-5Interne vrijdag competitie ronde 28
Wisselende resultaten op Grand Prix in Heemskerk

Gepost door Marcel Springorum op woensdag 16 december 2009 om 08:12

Op 13 december werd de 4e Grand Prix van dit seizoen gespeeld. Er waren weer heel wat ZSC-Saende spelers die zich in hun meerkampen met de tegenstanders de strijd aangingen. In groep 10 had Nathaniel nu eens niet een hele goede dag. Sterker nog, hij ging naar huis met evenveel punten als waar hij mee gekomen was. Gelukkig kon hij er nog om lachen! In groep 7 speelden twee clubgenoten, Quentin en Tieme. Ze haalden 2 en 3 punten, daarmee werd Quentin 7e en Tieme 5e. Dat betekende dus dat er nog een klein beetje groei nodig is om in de buurt van de prijzen te komen.

In groep 6 lukte het Guido wel om zich in de strijd op het podium te mengen. Met 4 punten mocht hij de derde prijs in ontvangst nemen en weer wat extra ratingpunten.
In groep 5 was het dringen geblazen met maar liefst drie ZSC-Saenders: Hessel, Arjen en Dylan. In deze onderlinge volgorde gingen ze ook over de finisch. Hessel en Arjen lieten allebei 4 puntren bijschrijven. Een concurrent voor de 3e plaats had evenveel punten maar een beter onderling resultaat. Hessel daardoor 5e en Arjen 4e. Dylan ging deze middag uitstekend en won met 5,5 punt overtuigend deze achtkamp. Proficiat!

Jammer genoeg kon Timothy hem dat niet nadoen in groep 4. Voor het eerst haalde hij geen enkel punt en eindigde dus als 8e. Maar ja, iedereen kan eens een mindere dag hebben. We gaan nog veel van Timothy horen, dat is zeker. Iris speelde in groep 3 prima en moest er maar één voor laten gaan. Een mooie 2e plek met 4½ punten en weer een kleine stijging op de ratinglijst. Christopher halde in groep 2 tenslotte 3 punten. Dat was zeker niet gek. Het leverde hem wel ratingpuntjes op maar geen voorraad voor de prijzenkast thuis (hangt ie daar al?). Het werd een 6e plek.

Wisselende resultaten dus maar weel een lekker toernooi al duurde het wel een beetje lang deze keer. De volgende Grand Prix is op zondag 3 januari in Sint Pancras. Heb jij nog steeds niet meegedaan aan een Grand Prix? Dan is dit je kans!


Groeten, Marcel

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten