Kalender:
29-4Interne maandag competitie ronde 32
3-5Interne vrijdag competitie ronde 24
6-5Interne maandag competitie ronde 33
10-5Interne vrijdag competitie ronde 25
13-5Interne maandag competitie ronde 34
17-5Interne vrijdag competitie ronde 26
20-52de Pinksterdag "geen schaken"
24-5Interne vrijdag competitie ronde 27
27-5Interne maandag competitie ronde 35
31-5Interne vrijdag competitie ronde 28
Tata Steel Chess Journal

Gepost door Marcel Springorum op zaterdag 12 januari 2013 om 08:35

Beste leden,

Het Tata Steel Chess Tournament gaat morgen van start. Weer veel ZSC-Saende-leden gaan er hun geluk (of is het iets anders?) beproeven. Ze zullen heel wat meemaken. Verder is er ook het een en ander te beleven aan het toernooi in de grootmeestergroepen. En dan hebben we ook nog de Tatatoto. Nu al rollen de deelnemers eraan over elkaar heen en dan gaat het nog maar over het tijdstip waarop eenieder de Toto heeft kunnen invullen.

Kortom, er gebeurt veel waarover te verhalen valt. De redactie wil daarvoor een platform bieden. Er komt - bij voldoende kopij - een drietal journaals uit. Deze zullen een digitale vorm hebben, via e-mail worden verspreid en tevens op de website worden gepubliceerd. Er zijn drie momenten waarop afgesloten wordt voor kopij. En die kopij kan van alle zijn: gekke gebeurtenissen, geweldige prestaties, droevige miskleunen, opmerkelijke zaken in de wandelgangen, partijen etc. etc. Zelfs als u een mooi tweedehands schaakset heeft gekocht in Wijk aan Zee en er wat over kwijt wil, laat het ons weten!

Afsluitdata (tot en met de avond van de genoemde dag kan de kopij worden ingeleverd, als het even kan met een foto of ander beeldmateriaal ter illustratie):
- donderdag 17 januari (dit is de dag na afloop van de dag-vierkampen), verschijning vrijdag 18 of zaterdag 19 januari;
- woensdag 23 januari (dit is nog tijdens de tienkampen, het rapidtoernooi is dan al achter de rug), verschijning donderdag 24 of vrijdag 25 januari;
- maandag 28 januari (dit is na afloop van het toernooi in zijn geheel), verschijning dinsdag 28 of woensdag 29 januari.

Het is voor ondergetekende best even doorpezen dan, dus als het kan, dan is aanlevering van kopij iets eerder dan pal voor de deadline zeer welkom!!!

Kopij inleveren op zsc-saendeGEENSPAM@hotmail.com

Degenen die gaan spelen, wens ik veel succes en plezier. Ik zie jullie bijdragen met belangstelling tegemoet.

Vriendelijke groeten,
Marcel Springorum

U moet inlogd zijn om te kunnen reageren. Er zijn nog geen reacties.

Contact | Formaliteiten